2019-2020 akademik yılı için Mevlana Değişim Programına Başvurmak İsteyen Öğrenci ve Öğretim Elemanlarının Dikkatine

Giden Öğrenci Başvuruları: 4 Şubat-22 Şubat 2019

Başvuru dönemi 4 Şubat-22 Şubat tarihleri arasında aktif olacaktır. Öğrencilerin başvurularını şahsen Mevlana Değişim Programı Birimi’ne teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencileri için hazırlanan “Başvuru Rehberi”ni buradan inceleyebilirsiniz.

Gelen Öğretim Elemanı ve Öğrenci Başvuruları: 4 Şubat-28 Şubat 2019

Başvuru dönemi 4 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında aktif olacaktır. Başvuru sahibi kendi kurumunun uluslararası ilişkiler ofisi ile iletişime geçmesi gerekmektedir.Başvuruların karşı kurum uluslararası ilişkiler ofisi tarafındanfkraca@yildiz.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Karşı kurum tarafından Mevlana Değişim Programı Birimine iletilmeyen bir başvuru kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

2019-2020 akademik yılı için Mevlana Değişim Programı’na başvurmak isteyen bir öğrenci/öğretim elemanı, hareketlilik dönemi güz ya da bahar fark etmeksizin bu başvuru döneminde başvurusunu sunmak zorundadır. Aksi takdirde hiçbir şekilde hareketlilikten faydalanamaz.

Giden Öğretim Elemanı:

2015-2016 akademik yılından itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir karara kadar, Mevlana Değişim Programı kapsamında giden öğretim elemanı hareketliliği durduruldu. Bu karar 2019-2020 akademik yılı için de geçerliğini korumaya devam etmektedir.

NOT: Giden öğrenci başvuru döneminin gelen öğrenci/ öğretim elemanı başvuru döneminden önce sonlanmasının sebebi, dil skoru olmayan öğrenciler için bir yabancı dil sınavı düzenlenecek olmasıdır.

Tüm bilgilerin güncel halini ile mevcuttur (protokoller, kontenjanlar, hibe/burs, vb.), incelemek için tıklayınız.

http://www.mevlana.yildiz.edu.tr/